Buitengewone keuze in kwaliteit

020 - 261 2585

3 Artikel(en)

Valentijnsdag - 3 candlelight tips voor een dandy date 

14 februari: Valentijnsdag. Dus met welke originele date ga je je lief verrassen? DutchDandy helpt je op weg met 3 candlelight tips voor een dandy date. Spoileralert voor Rotterdammers, alles is in Amsterdam. Sorry mac. 

Lees meer
Geplaatst in Bretels door Uw dandy reporter

Brutels online kopen

27-11-2016 16:12

Brutels, bretellen of bretels?

Wat is nou eigenlijk de enige, echte, juiste schrijfwijze? Al sinds onze oprichting in 2007, of eigenlijk sinds we die dingen dragen krijgen we nogal eens een vraag over de uitspraak en de spelling van het woord - zoals wij ze dan noemen - bretels. Hoe spreek je het uit? Hoe schrijf je het? Is het enkelvoud of meervoud? En vooral - hoe komt het dat zoveel mensen praten over brutels? DutchDandy zoekt het voor je uit.

Lees meer
Geplaatst in Bretels door uw razende dandy reporter in den lande

Sinterklaas is landelijke discussie zwarte en gekleurde bretels goed beu. 

Het Sinterklaasfeest lijkt overschaduwd te worden door een beladen discussie. En daar is de goedheiligman helemaal niet blij mee. "Het Sinterklaasfeest moet snel weer over de ouders gaan. De kinderen lijken het het feest te kapen voor eigen gewin en politieke spelletjes. Dit kan nooit de bedoeling zijn" Aldus de verbouwereerde Sint op een tochtig dak in Oostkappelle. 

 Bretels Sinterklaas

Lees meer
Geplaatst in Bretels door uw razende dandy reporter

3 Artikel(en)