rond Black Friday profiteert u van 15% korting op alle bretels, inclusief een gratis vlinderdas. 

15% korting op alle bretels én een gratis zwarte vlinderdas bij al uw bestellingen.

De komende maanden zijn we allemaal weer op zoek naar de perfecte exclusieve kadootjes en luxe accessoires voor achtereenvolgens Sinterklaas, Kerstfeest en niet te vergeten een spetterend Oud en Nieuw richting het nieuwe jaar.

En al dat moois aan voorbereiding valt allemaal samen met de start van het feestseizoen op Black Friday. Een vrijdag waarop we met z'n allen het startschot geven voor de eindejaarsverkopen. En daar helpen we als DutchDandy's Bretels.nl als vanzelfsprekend graag een handje aan mee. Onze boutique ligt weer tot aan de nok toe gevuld met een nieuwe voorraad van de meest exclusieve varianten zwarte bretels, vlinderdassen, riemen, dasspelden en vele andere luxe heren accessoires. 

In de periode rond Black Friday 2022 profiteert u van eenmalig voordeel: 15% korting op alle bretels én een gratis zwarte vlinderdas bij al uw bestellingen.

Kortinscode: GHJFSF15

Black friday op Bretels.nl is wel een beetje anders dan bij andere shops.

We doen het wel net een beetje anders dan anderen op Black Friday. In plaats van ramsj en left-overs in de uitverkoop hebben we bij Bretels.nl onze collectie zwarte bretels juist verder uitgebreid met de meest exclusieve bretels in de kleur zwart. Dus nu heb je nog meer keus als het gaat om zwarte bretellen. En zo wordt het met recht Black Friday voor alle liefhebbers van bretels.

 

Bretels black friday

Profiteer nu van onze uitgebreide collectie luxe zwarte bretels

Handgemaakte zwarte bretels, een lust voor het oog onder je smoking

Of je wel zwarte varianten nodig hebt? We weten wel zeker van wel. Zwarte bretels zijn namelijk bij uitstek geschikt voor het ras naderende feestseizoen de komende weken met de vele gala's, feesten en candlelight diners in je drukke agenda. En tegenwoordig kan iedereen een maatpak halen of smoking in de kleur velours blauw. Denk dus direct maar even aan de extra glans die je geeft aan jouw smoking of tuxedo met een paar handgemaakte bretels over je schouders. The devil is in the detail. Enjoy amice. En tot 

Bretels black friday

In de periode rond Black Friday 2022 profiteert u van eenmalig voordeel: 15% korting op alle bretels én een gratis zwarte vlinderdas bij al uw bestellingen.

Kortinscode: GHJFSF15