Extra lange bretels zijn perfect voor stevige mannen

Ben jij wat steviger, dikker of groter, en zoek je naar manieren om zowel je broek op te houden en er tegelijk goed uit te zien? Voor stevige of gezette mannen bestaat er een perfecte oplossing: extra lange bretels. Bretels hebben veel praktische voordelen, en zeker voor de stevige man. Waarom zijn bretels zo geschikt mannen met grote maten?

Lange bretels voor heren

 

Extra voordeel voor grote mensen

Bretels hebben een esthetisch voordeel dat vooral ook interessant is voor gedrongen, zwaardere of grote mannen. Bretels accentueren je lengte, waardoor je optisch langer wordt en je omvang wat wegvalt. Ze leggen geen nadruk op de buik, zoals een riem. De verticale lijnen richten de aandacht van je gesprekspartner op jouw gezicht, in plaats van je middel. Een set extra lange bretels helpt op die manier zomaar met de goede voornemens. 

 

Extra lange bretels direct online kopen, onze top-3.

 

Extra lange bretels voor obese mannen

Voor obese mannen zijn er speciale, extra lange bretels. Extra lange bretels zijn 130 cm of zelfs 40 cm lang in plaats van de standaardlengte 110 tot 120 cm. Ze zijn sterker en hebben robuuste clips, en kunnen met gemak de zwaarste broeken dragen en de riem vervangen. Uitermate geschikt voor mannen die grote maten dragen. Bekijk onze extra lange bretels hier: https://www.bretels.nl/stijl/xl/.

Extra lange bretels voor gezette heren 

Stevige man: draag je beter bretels of een riem?

De eeuwenoude vraag: draag je een riem of bretels? Bretels zijn modieus. Natuurlijk is wat de mode dicteert niet voldoende reden om het halsoverkop te gaan dragen. Het betaamt een goede dandy om tegen de stroom in te zwemmen. Een riem is gemakkelijk, zeker. Maar zijn bretels niet veel comfortabeler en praktischer? Het korte antwoord is ‘ja’.

Het eerste en belangrijkste probleem bij het dragen van een riem: een riem zit strak om je middel en kan gaan knellen. Een riem heeft geen tussenmaten (dan moet er een gaatje worden bijgeprikt). Dat zorgt voor discomfort na een fatsoenlijke maaltijd. Als de riem überhaupt nog past. 

Een goed stel bretels is, letterlijk en figuurlijk, wat flexibeler dan de stugge riem. Bretels zijn elastisch, dus je hebt aan één stel kwaliteitsbretels genoeg, zelfs als je gewicht wat op een neer gaat (we zitten immers in de turbulente periode van verloren goede voornemens). Extra lange bretels zijn na een goede maaltijd vergevingsgezind: ze geven je iets meer lijn zullen we maar zeggen.

  XL bretels

Bretels zijn stijlvoller dan riemen

Maar los van deze flexibiliteit zijn bretels ook stijlvoller. Je kunt ze onzichtbaar dragen, onder een jasje, in dezelfde kleur als je overhemd. Wil je ze toch zichtbaar dragen? Juist! Voldoende keus in kleuren, patronen en materialen, zelfs bij (licht) overgewicht. Bijvoorbeeld deze extra lange blauwe bretels van Henri Roseau. Met prachtige designs en de beste materialen zijn bretels een uitgesproken accessoire, die jouw outfit stijlvoller en eigenzinniger maken. En er gingen je tal van bekende breteldragers voor; sommigen met wat extra kilo’s, maar stuk voor stuk vooral stijlrakkers.

Ga je voor het eerst bretels dragen en weet je niet zeker of je extra lange bretels nodig hebt? Lees dan hier verder hoe je je bretels draagt. Kijk voor een overzicht van soorten bretels op: https://www.realmenrealstyle.com/suspender-infographic/