Bretels + vlinderdas combipack

Combineer bretels + vlinderdas met onze kant-en-klare combi-packs.

Ga je voor een unieke uitstraling? Kies dan voor een vlinderdas in combinatie met een paar mooie bretels. Zo maak je je outfit helemaal af en ga je voor een onderscheidende look. Zie hier onze comb-packs bretels + vlinderdas

Eigenlijk zijn vlinderdassen en bretels een beetje onlosmakelijk met elkaar verbonden. De een vult de ander perfect aan. Beide accessoires zorgen ervoor dat je, als man, je outfit onderscheidend maakt en op de juiste manier opvalt. Een vlinderdas staat in de volksmond beter bekend als een strikje. Hij wordt hoofdzakelijk gedragen bij galakleding, maar dat hoeft natuurlijk niet. Een vlinderdas is een accessoire waar je echt een fashion statement mee kunt maken.

Black Tie

Black Tie is de bekendste outfit waarbij je gebruik maakt van een vlinderdas. Een prachtige combinatie van een zwart pak, zwarte bretels en een zwarte vlinderdas. Het contrasterende wit van het overhemd maakt het geheel helemaal af. Voor veel vrouwen is dit de ultieme outfit voor mannen. Vrouwen houden van een man in pak en Black Tie is dan het hoogst haalbare. Laat vrouwen genieten, draag deze combinatie met stijl en bijpassende bretels.

White Tie

White Tie is de meest formele dresscode. Deze wordt echt alleen gedragen bij gala’s, een bruiloft of exclusief banket. Hierbij wordt bij de heren verwacht dat ze een rokkostuum dragen. Hierbij is de combinatie wit op wit het best. Een mooie combinatie van een witte vlinderdas en witte bretels. Dit is ook omdat het personeel bij deze gelegenheden een zwarte vlinderdas draagt.

Bij White Tie zijn extravagante details op zijn plaats. Denk hierbij aan zwarte lakschoenen en mooie manchetknopen. Een horloge is echter not done. Dit omdat tijd bij een White Tie evenement geen rol hoort te spelen.

Laat je zien

Laat zien dat je je wilt onderscheiden met een combinatie van stoere bretels en een vlinderdas. Het is aan jezelf of je kiest voor dezelfde kleur, ton-sur-ton of contrasterende kleuren. Ons advies is: volg je gevoel en laat je zien!