Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Bretels op maat.

 

Jouw bretels, helemaal naar je eigen wensen samengesteld. 

Omdat je mogelijk speciale wensen hebt, of omdat je - ondanks de grote keuze - net niet precies die bretels kan vinden die je zoekt. Om die reden, bieden we je bij DutchDandy nu de mogelijkheid om je eigen bretels op maat te laten maken. Tailor made. Bespoke bretels. Uniek in de wereld en de eerste in zijn soort. Daarvoor nodigen we je graag uit voor een speciale bespoke afspraak bij ons op het atelier in Amsterdam. Daar meten we je op, vragen we je de hemd van het lijf, drinken we een borrel (mag ook Espresso zijn) en lopen aan de hand van diverse stalen en voorbeelden langs de verschillende opties die er zijn bij het samenstellen van je eigen op maat gemaakte bretels. Op die manier schaf je een volstrekt uniek, op maat en handgemaakt exemplaar bretels aan. Jouw bretels. 

Je hebt de keuze.

Bretels op maat bestellen betekent een grote keur aan opties die we je voorleggen. We hebben ze voor je opgesomd, weet je vast waar je aan kunt denken:
 

- Materiaal banden

- Kleur banden borstzijde

- Kleur banden rugzijde

- Lengte bretels

- Breedte bretels

- Kleur leer 

- Kleur stellers

- Lussen, clips of beide

 

Goed om je te realiseren.

- We hebben +/- 6 weken nodig voor inmeten, op maat maken en verzenden van de bretels. Soms gaat het sneller, maar zorg dat je de tijd hebt. 
- Je betaalt altijd het volledige bedrag vooraf. Op maat gemaakte bretels zijn een tijdsintensief traject waarvoor we je willen vragen om het hele bedrag vooruit te betalen. 
- Ruilen is niet mogelijk. Tenzij we in de kwaliteit tekort geschoten zijn is het niet mogelijk om je tailor-made bretels te ruilen. Ze zijn immers speciaal voor jou gemaakt. 
 

Prijs & afspraak.

De bretels op maat service wordt geleverd voor 175 Euro. Maak een afspraak en stel je eigen bretels samen. Let op, de tailor-made service start 5 september. Dus de eerste bretels worden vanaf oktober 2016 geleverd (ivm 6 weken productietijd). 
 

Wist je dat.

We ook dassen (stropdassen dus) op maat leveren. En - als vanzelfsprekend - pakken op maat. Kunnen we je alles over vertellen, als je het leuk vindt kunnen we alle maatproducten voor je combineren op één en dezelfde afspraak. Inclusief borrel en mooie verhalen. Laat ons dit svp van tevoren weten, dan kunnen we onze voorbereidingen treffen.