Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Disclaimer

Bij DutchDandy doen we onze uiterste best om u tevreden te houden. En geen fouten te maken. Toch kan het gebeuren dat we met de beste intenties iets doms doen. Sterker nog, in al ons enthousiasme wil er in de drukte van alledag nog wel eens iets fout gaan. En voor al die gelegenheden hebben we de disclaimer geschreven. Omdat we het liever hier even uitschrijven, dan voor een rechter te staan. Hopelijk geldt dat ook voor jou. En komen we er altijd samen en in goed onderling overleg uit. Want daar streven we naar. 

 

1. Aansprakelijkheid. 

We zijn bij Dutch Dandy niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) menselijke zet-, tik-, productie- en/of programmafouten in onze aanbiedingen. 

2. Algemene voorwaarden.

DutchDandy heeft algemene voorwaarden die je beter even kunt lezen voordat je iets bestelt. Door gebruik van de website en het plaatsen van een bestelling verklaar je je namelijk akkoord met onze algemene voorwaarden. Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. 

3. Er samen uitkomen. 

Indien je nog vragen of opmerkingen hebt over de voorwaarden of persoonlijke ervaringen dan kun je altijd contact met ons zoeken. We staan je graag te woord. Want liever gebruiken we de aansprakelijkheid clausule en de algemene voorwaarden niet. En lossen we het samen in goed onderling overleg op.