Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Bretels gala white-tie

Bretels voor je white-tie gala, wat leuk! Bij een gala ga je op chique, dus zorg dat je de basis op orde hebt en uitblinkt in de finesses. We hebben de nodige keuze als je bretels zoekt op je smoking of rokkostuum. Voor white-tie hebben een speciale collectie van volledig witte bretels. Erg mooi. Bestel ze gemakkelijk en snel online.


4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

‘White-tie’ gala bretels

Op een gala wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Het dragen van bretels helpen je hierbij! Bretellen zorgen voor elegantie, stijl, een hippe uitstraling en een chique look. Gala’s zijn er met verschillende dresscodes, waaronder de white-tie gala’s. Heb jij binnenkort een gala met de dresscode ‘white-tie’? Dan ben je bij Bretels.nl op het juiste adres want wij hebben een mooie collectie gemaakt van de meest geschikte gala bretels voor bij jouw smoking of rokkusteem. Heb je geen white-tie maar een black-tie gala? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Shop hier de volledige collectie white-tie gala bretels gemakkelijk en snel online!

Een gala, een mooi feest waarbij de norm vaak formele kleding is. Of het nou een eindgala van de middelbare school is of een gala van je werk, er chique uit zien wilt iedereen. En voor wie echt een onvergetelijke indruk wilt achterlaten draagt bretels! Gala’s met de dresscode ‘white-tie’ zijn over het algemeen wat formelere feesten. De heren dragen dan ook een klassieke outfit: een rokkostuum. Het dragen van een riem bij een rokkostuum is not done. Om de broek toch op te houden draagt men bretels. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat de bretels zichtbaar zijn, je draagt de bretels onder het giletje. Vaak kiest men voor witte gala bretels maar je bent natuurlijk helemaal vrij om zelf te kiezen welke kleur je wilt (denk ook aan bijvoorbeeld zwarte bretels). Op een ‘white-tie’ gala draag je altijd een witte vlinderdas. Heb je nog een vlinderdas nodig? Neem dan hier een kijkje.

White-tie gala

Merken gala bretels

In de categorie white-tie gala bieden wij grote merken heren bretels aan, het zijn exclusieve en prachtige merken. Om te beginnen hebben we de wereldberoemde en handgemaakte traditionele bretels van Albert Thurston. Engelser dan dit wordt het niet. Het is een exclusief merk met bretels van topkwaliteit. Onze collectie bevat het model bretels van Albert Thurston die James Bond in de films Casino Royal (2006) en Skyfall (2012) droeg. Dit zijn prachtige witte moiré bretellen, uitermate geschikt voor een ‘white-tie’ gala. Wil je meer weten over Albert Thurston ? Klik dan hier. Dan hebben we het populaire merk Profuomo. Profuomo bretels zijn vakkundig gemaakt met oog voor detail. Lees hier meer over Profuomo. And last but not least, de Hein Strijkebretels: handgemaakte bretels van uitstekende kwaliteit. Wil je meer ontdekken over Hein Strijker ? Klik dan hier.

Hoge kwaliteit materialen

We hebben een enorme keuze aan verschillende materialen waarvan de gala bretellen zijn gemaakt. Zo hebben we bretels van canvasboxcloth, elastiekzijdesuèdesatijnkamgarenmoiré en Hardy Minnis wol (een exclusief wol soort, gemaakt van Engelse schapenvacht). De materialen zijn allemaal van hoge kwaliteit en dat zie je dan ook terug aan de bretels. Er worden verschillende soorten leer gebruikt, waaronder hoogwaardig afgewerkt Iberisch kalfsleer en geitenleer. White-tie gala bretels zijn er vooral met wit leer maar u kunt ook kiezen voor zwart leer of bruin leer, aan u de keuze wat u het mooist vindt. Daarnaast hebt u de keuze voor effen bretels, of bretels met een printje zoals strepenruiten of stippen.

White-tie gala bretels komen in de prijsklassen 50 t/m 75 euro en 75 euro en meer. Voor de lengte van de bretellen is er de keuze tussen: 115 cm en 117 cm. Dan is er nog de keuze tussen smalle en brede gala bretels. Er kan gekozen worden voor verschillende breedtes, namelijk: 3,5 cm of 4 cm. De meeste heren bretels worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de bretellen aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt. U kunt ook kiezen voor gala bretellen met alleen lussen of alleen clips.

Gala

Levering van de bretels

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.