Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Boxcloth bretels

Bretels van boxcloth. Maar wat is bloxcloth? Een wolsoort die - om het makkelijk te houden - extra gekrompen wordt tijdens het wassen waardoor hij extra dikte krijgt (tot 2 mm). Denk maar aan de biljarttafel met het groene laken, ook dat is boxcloth.  Bestel ze gemakkelijk en snel online.


2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Boxcloth bretels

Boxcloth is een wol soort die extra wordt gekrompen tijdens het wassen zodat een dikkere wol soort ontstaat. Het is een exclusief en bijzonder materiaal en komt maar weinig voor onder de bretels. Dus voor wie wat anders wilt en om kwaliteit geeft, gaat voor bretels van boxcloth.

Koop hier nu snel en eenvoudig uw exclusieve boxcloth bretels van hoge kwaliteit!

boxcloth bretels voor mannen

Albert Thurston

Boxcloth is een zeer exclusief en mooi materiaal, welke sinds 1800 tot vandaag de dag exclusief door Albert Thurston gebruikt wordt voor de productie van bretels. De materiaalsoort wordt geweven in Yorkshire, Engeland. En mag enkel door Albert Thurston gebruikt worden voor de productie van bretels.

Hoge kwaliteit boxcloth

Boxcloth bretels zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart. Het materiaal boxcloth dat gebruikt wordt voor het maken van de bretels is van uitstekende kwaliteit. De bretels worden vakkundig en met aandacht gemaakt. Naast boxcloth wordt er voor het maken van de bretels leer gebruikt. Er worden verschillende soorten leer gebruikt, bijvoorbeeld Iberisch kalfsleer en geitenleer. Het leer komt in het zwart en in het bruin.  

Kamgaren bretels zijn verkrijgbaar vanaf 75 euro. De lengte van de bretellen is 117 cm. De breedte van deze heren bretellen is 3,6 cm. De meeste heren bretellen worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de bretels aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt. U kunt ook kiezen voor bretels met alleen lussen of alleen clips.

Boxcloth bretels voor elke gelegenheid

Bretellen van boxcloth kunt u naar elke gelegenheid dragen, zolang u de bretels maar mooi combineert. Voor een black-tie gala zijn deze donkerkleurige boxcloth bretellen hartstikke geschikt. Hebt u een feestje of moet u naar een diner? Draag dan deze exclusieve bretels. Ook voor studenten onder ons zijn boxcloth bretels een goede keuze, want het de bretels zijn gemakkelijk te combineren. Niet te vergeten zijn de boxcloth bretels voor op een bruiloft, of het nu uw eigen bruiloft is of dat uw een bruiloftsgast bent. Als u een zakelijk evenement hebt, zijn deze nette bretels ook een goede keuze.

boxcloth bretels

Snel en gemakkelijk bestellen

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.