Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Kamgaren bretels

Bretels van kamgaren. Maar wat zijn kamgaren? Eigenlijk zijn het simpelweg gekamde garen uit wol. Lekker Brits. Kamgaren is een prachtig materiaal omdat het mooi glad en gelijkmatig is. Bestel ze gemakkelijk en snel online.


3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Kamgaren bretels

Kamgaren is een materiaal dat ontstaan is door het kammen van garen tijdens het spinnen, vandaar de naam.  Door dit proces zijn de korte vezels verwijderd. Hierdoor is het is een glad, fijn en regelmatig materiaal. Daarnaast bevat de stof minder volume en is het minder warmte isolerend dan normale garen. Draag bretels van kamgaren voor een luxe en exlusieve uitstraling! 

Shop hier gemakkelijk en snel de bijzondere collectie van kamgaren bretels online!

Merken kamgaren bretels

We bieden de beste merken aan op het gebied van heren bretels. Bretels van kamgaren worden maar door 1 merk gemaakt. Maar wel het allerbekendste merk. Kamgaren bretels behoren namelijk tot de wereldberoemde en handgemaakte traditionele bretellen van Albert Thurston. Engelser dan dit wordt het niet. Het is een exclusief merk met bretels van topkwaliteit. Wil je meer weten over Albert Thurston ? Klik dan hier.

Hoge kwaliteit kamgaren

Kamgaren bretels zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, roze en grijs. Het materiaal kamgaren dat gebruikt wordt voor het maken van de bretels is van uitstekende kwaliteit. De bretels worden vakkundig en met aandacht gemaakt. Naast kamgaren wordt er voor het maken van de bretels leer gebruikt. Er worden verschillende soorten leer gebruikt, bijvoorbeeld Iberisch kalfsleer en geitenleer. Het leer komt in het zwart en in het bruin.  

Kamgaren bretels zijn verkrijgbaar vanaf 75 euro. Voor de lengte van de bretellen is er de keuze tussen: 115 cm en 117 cm. De breedte van deze heren bretellen is 4 cm. De meeste heren bretellen worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de bretels aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt. U kunt ook kiezen voor bretels met alleen lussen of alleen clips.

Kamgaren bretels voor elke gelegenheid

Bretellen van kamgaren kunt u naar elke gelegenheid dragen, zolang u de bretels maar mooi combineert. Hebt u een feestje? Moet u naar een diner of een gala? Draag bretels van kamgaren in de juiste kleur! Ook voor studenten onder ons zijn kamgaren bretels een goede keuze, want het is gewoon een prachtige materiaal. Niet te vergeten zijn de kamgaren bretels voor op een bruiloft, of het nu uw eigen bruiloft is of dat uw een bruiloftsgast bent. Als u een zakelijk evenement hebt, kies dan voor de grijze kamgaren bretels.

Snel en gemakkelijk bestellen

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.