Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Hardy Minnis wollen bretels

Bretels van wol dus. Geschoren van de vacht van Engelse schaapjes. Geweven in Huddersfield, Yorkshire. Echt Brits handwerk. Bestel ze gemakkelijk en snel online.


7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Wollen bretels van Hardy Minnis

Wollen bretels. En van wie is die naam zei u? Hardy Minnis wol is de trotse en exclusieve wol soort die veelal gebruikt wordt bij de totstandkoming van maatpakken op Savile Row, Londen. De wol soort wordt op maat gemaakt en afgeleverd bij Albert Thurston, voordat ze verwerkt wordt tot bretels. Het merk Hardy Minnis ontving zelfs een ‘Royal Warrant’ van Koningin Elizabeth II.

Shop hier de exclusieve collectie van wollen Hardy Minnis bretels eenvoudig en snel online!

bretels voor mannen

 

Hardy Minnis maakt iconische Britse stoffen, waaronder wol, en verkoopt deze aan Britse kleermakers die waarde hechten aan traditionele manieren, deskundigheid en betrouwbaarheid. Albert Thurston is hier een van. Albert Thurston maakt vervolgens van het Hardy Minnis wol bretels die wij vervolgens weer aan jullie verkopen.

Een klein stukje geschiedenis

Hardy Minnis is eind jaren zestig opgericht door twee beroemde wol handelaren, de broers John G Hardy en J&J Minnis. Deze twee handelaren hadden ieder een eigen bedrijf. Dit waren bekende bedrijven en waren in de loop der jaren uitgegroeid tot de meest gerespecteerde kledinghandelaren in de branche. Ze besloten de twee bedrijven samen te voegen en Hardy Minnis ontstond.

Materialen en kleuren bretels van Hardy Minnis

De Hardy Minnis bretels komen in verschillende kleuren. Zo zijn er de kleuren: zwart, grijs, blauw, groen, roze en beige. Naast effen gekleurde bretels zijn er ook wollen bretels met stippen.

Het wol is afkomstig van Engelse schapen. Vervolgens wordt het gewoven in Huddersfield, Yorkshire. Daarna wordt het wol op maat gemaakt en geleverd aan Albert Thruston, die er vervolgens weer bretels van maakt. Albert Thurston gebruikt naast het wol ook kalfsleer voor het maken van de bretels, het leer komt in de kleuren zwart en bruin.

Bretellen van Hardy Minnis wol zijn zeer exclusief en daarom vallen ze ook in een hogere prijsklasse, namelijk 125 euro en meer. De lengte van de bretels is 115 cm en de breedte is 3,6 cm.  De heren bretellen worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de wollen bretels aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt.

Wollen bretels geschikt voor elke gelegenheid

Wollen bretels zijn geschikt voor alle gelegenheden. De bretels stralen exclusiviteit en kwaliteit uit, wie wilt dat nou niet uitstralen op een feestje of tijdens een diner? Maar ook als u een gala heeft, zijn de wollen bretels uitermate geschikt. Op een gala wilt iedereen er formeel en luxe uitzien, hoe kan dat beter dan met deze fanatisch mooie bretellen. Wie mee moet doen aan een ontgroening en net aan zijn studententijd is begonnen kan ook wel wat hulp gebruiken, die doen wij door het aanbieden van deze prachtige studenten bretels. Er hangt wel een wat groter prijskaartje aan maar dan weet je wel zeker dat je niet gauw vergeten wordt. Voor wie naar een bruiloft moet, als bruidegom of bruidsgast, zijn de wollen bretels misschien nog wel het meest geschikt. Want weest nou eerlijk, op een bruiloft wilt iedereen er prachtig uitzien. Dan hebben we nog de categorie zakelijke bretels, ook hier vallen de Hardy Minnis bretels uitstekend in. Iedereen zal je meteen serieus nemen.

Heren bretels

Levering

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.