Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Profuomo bretels

Profuomo bretels. Een korte geschiedenis. De Nederlander Heinz Michaelis liet zich graag opwarmen door de Italiaanse zon en haar koperen esthetiek. Hij raakte zo geïnspireerd door la dolce vita dat hij in 1934 besloot de Nederlanders ook kennis te laten maken met de Italian way of living. Hij startte zijn eigen merk en importeerde diverse heren accessoires richting de lage landen. De geboorte van het merk Profuomo. Goede kwaliteit producten tegen een alleszins faire prijs. Ciao bello!


Profuomo bretels  

De vakkundig gemaakte bretels van het merk Profuomo zijn razend populair en scoren hoog in de Europese herenmode. De heren bretels worden met aandacht en kennis gemaakt door een prachtig sterk familiebedrijf. Hoge kwaliteit en prachtige details en dat voor een betaalbare prijs! 

Shop hier de volledige collectie van Profuomo bretels gemakkelijk online

 

Geschiedenis Profuomo bretels

Profuomo is een authentiek Nederlands merk, tegenwoordig zelfs een van de bekendste Nederlandse merken in de herenmode. Het begon allemaal in 1934 toen de Nederlander Heinz Michaelis het familiebedrijf richtte. Heinz was een kleermaker die verliefd was geworden op Italië en zich daar liet inspireren, hij wilde een beetje Italië naar Nederland brengen en dit deed hij dan ook. Hij deed zijn inkopen in Como, de zijdestad van de wereld. Profuomo koopt tot de dag van vandaag daar nog steeds zijde in. Michaelis zijn doel was om kwaliteitskleding te maken, waarbij elke stap in het productieproces aandacht verkreeg. Alles moest precies en weloverwogen worden gedaan. Deze instelling heerst nog steeds bij Profuomo, alleen is het bedrijf gegroeid over drie generaties in kennis en expertise. Het bedrijf wordt nu beheerd door de Brandsma’s, de kleinkinderen van Michaelis. In de beginjaren maakte Michaelis alleen dassen. Pas in 1985 werd de collectie producten uitbereid en ontstond de merknaam Profuomo pas echt. In 2003 werd bewezen dat Profuomo voor veel mannen in Europa onmisbaar is in de kledingkast, Profuomo maakte namelijk een verkooprecord van vijf miljoen dassen. Maar Profuomo is niet alleen razend populair onder de dassen, maar ook onder de bretels. De bretels worden vakkundig gemaakt met hoge kwaliteit materialen en door de beste wevers. Profuomo hecht naast het maken van een prachtig product veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het motto van Profuomo luidt dan ook: 'One eye on the past, the other looking to the future'. Zo worden de bretels alleen gemaakt in fabrieken waar de arbeidsomstandigheden goed zijn. Omdat Profuomo veel geeft om kwaliteit worden de bretels veelvuldig getest, denk aan chemische testen maar ook kleurechtheid, pasvorm, krimp en treksterkte worden getest.

Profuomo bretels zijn bretels voor modebewuste mannen die Italiaanse elegantie willen uitstralen met Hollandse degelijkheid.

Elastieken bretels 

De lengte van de Profuomo bretels is 117 centimeter. Wat betreft de breedte biedt Profuomo smalle bretels (2,5 centimeter) en brede bretels (3,6 centimeter) aan. De bretels komen in effen kleuren en met verschillende patronen (strepen, stippen). De heren bretellen zijn er in vele kleuren. Voor bijvoorbeeld een bruiloft of gala biedt Profuomo zwarte en witte bretels aan. Voor een zakelijke uitstraling zijn er de grijze bretels en voor een wat warmere en zachte uitstraling zijn er de bruine bretellen. Blauwe en groene bretels mogen niet ontbreken in het assortiment. Een van de klassiekers onder de bretels is de rode bretel en daarmee vanzelfsprekend ook verkrijgbaar in de Profuomo collectie.

De heren bretels worden gemaakt van hoge kwaliteit elastiek  en worden geleverd met zowel lussen als zilverkleurige clips. U kunt zelf kiezen welke manier u gebruikt om de bretels aan uw broek of pantalon vast te maken, de lussen of de clips. Hier leest u hoe u de bretels bevestigt.

Voor elke gelegenheid de juiste bretels

Of u nou naar een bruiloft moet (als gast of bruidegom) of dat u aan uw studententijd begint en een ontgroening moet doorstaan, Profuomo bretellen zijn er voor elke gelegenheid! Ons assortiment bevat niet alleen bruiloft bretels en studenten bretels maar ook bretels voor bijvoorbeeld een gala.  Heeft u een gala met als dresscode ‘white-tie’ of ‘black-tie’? Dan zijn de Profuomo bretels uitermate geschikt. Voor een diner of een feest is er ook keuze genoeg. Maar ook voor in het dagelijkse leven of voor het zakelijke leven is er een groot aanbod in bretellen.

Snelle levering

De bretels komen in een chique geschenkdoos. U mag zelf bepalen op welke manier u betaalt. Wij zorgen ervoor vervolgens voor dat de bretels snel bezorgd worden. Als u voor 16 uur bestelt, dan heeft u de bretels de volgende dag in huis. Zodra u de bretels heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen te tijd om de bretels te retourneren mochten ze niet naar wens zijn.