Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Retourneren? Dat kan.  

Bij DutchDandy proberen we online aankopen zo leuk en gemakkelijk als mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door een duidelijk retourbeleid. 

Hoe kan ik retourneren?

Toch niet tevreden over je product? Of is er iets niet in orde? Dat is vervelend. Alle producten die zijn aangeschaft bij Dutch Dandy kunnen te aller tijde binnen twee weken (14 dagen zichttijd) weer geruild worden. Ook zonder reden. Enige voorwaarde is dat ze ongebruikt, onbeschadigd en verkoopbaar geretourneerd worden. Mocht je je product willen ruilen dan kun je twee dingen doen.

1.  Zoek een ander  product uit op één van onze websites. Stuur het origineel terug en schrijf een kort briefje waarin je aangeeft wie je bent en wat je wilt voor ander product. Op het moment dat wij de producten retour ontvangen sturen we je het gewenste exemplaar toe. Bij meerkosten melden we je dit altijd van tevoren.

2. Ruil het product en ontvang geld terug. Stuur daarvoor het ongebruikte product in originele staat binnen 14 dagen terug. Vermeld bij de retourzending je rekeningnummer en naam. Dan storten wij je geld terug op het moment dat we het product in nieuwstaat retour ontvangen hebben.

Wat is het retouradres?

Alle retouren kun je retour sturen naar onderstaand adres. We zijn geen Zalando en willen je vriendelijk vragen om de retouren zelf voor je rekening te nemen. Op die manier kunnen we de prijzen van de producten een stuk lager houden. 

DutchDandy BV (M3)
Isaac Gogelweg 2 (atelier 2C-41)
1051 DB AMSTERDAM
Nederland

Tip: doe een klein briefje bij de retourzending met je naam en rekeninggegevens. Dan gaat alles nog wat sneller.