Voor 15:30 besteld, zelfde werkdag verzonden

Bretels retourneren? Dat kan.  

 

Toch niet helemaal happy over de aanschaf van uw bretels? Geen probleem. Alle producten kunnen te aller tijde binnen twee weken (14 dagen zichttijd) weer geruild worden. Ook zonder reden. Enige voorwaarde is dat ze ongebruikt, onbeschadigd en verkoopbaar geretourneerd worden. 

Hoe retourneren

Stuur uw aanschaf in originele staat (dus in de doos of op het karton, exact zoals u hem ontving) binnen 14 dagen terug. Voeg de originele factuur altijd toe. Op die manier is het voor ons duidelijk om welke bestelling het gaat. En storten wij het geld terug op het moment dat we het product in nieuwstaat retour ontvangen hebben. Over het algemeen gaan hier een paar dagen overheen. 

Kosten voor retourneren komen voor de klant. We willen u vriendelijk vragen om de retourkosten voor eigen rekening te nemen. Op die manier hoeven we de prijzen van de producten niet onnodig te verhogen.

We rekenen een kleine vergoeding als de bretels opnieuw ingepakt moeten worden

Het product in de verpakking dient exact zo teruggestuurd te worden zoals zij door u ontvangen werd. Dit geldt in het bijzonder voor de bretels, deze moeten op dezelfde wijze in de verpakking zitten zoals u ze ontvangen heeft. Als dit niet het geval is en wij de bretels opnieuw moeten inpakken, dan rekenen we daarvoor 10 Euro handling kosten (die we in mindering brengen op het bedrag dat we terugstorten).

Wat is het retouradres?

Alle bretels of vlinderdasjes mogen verstuurd worden naar onderstaand adres.  

Mendex | DutchDandy 
T.a.v. Maran Rauws
Flevolaan 19b  
1382 JX Weesp
Nederland