Retouren en service

Retourneren? Dat kan.  

Bij DutchDandy proberen we online aankopen zo leuk en gemakkelijk als mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door een duidelijk retourbeleid te voeren. Hieronder vind je meer informatie.  

Hoe kan ik retourneren?

Toch niet helemaal happy over de aanschaf? Geen probleem. Alle producten kunnen te aller tijde binnen twee weken (14 dagen zichttijd) weer geruild worden. Ook zonder reden. Enige voorwaarde is dat ze ongebruikt, onbeschadigd en verkoopbaar geretourneerd worden. Mocht je je product willen ruilen dan kun je twee dingen doen.

1.  Zoek een ander product uit op één van onze websites in plaats van het origineel dat je retour stuurt. Stuur het origineel terug en schrijf een kort briefje waarin je aangeeft wie je bent en welk ander product je wilt. Op het moment dat wij de producten retour ontvangen sturen we je het gewenste exemplaar toe. Bij meerkosten melden we je dit altijd van tevoren.

2. Stuur het product retour en ontvang geld terug. Stuur daarvoor het ongebruikte product in originele staat binnen 14 dagen terug. Vermeld bij de retourzending svp het bestelnummer (links bovenaan de factuur) en de voor en achternaam. Op die manier is het voor ons altijd duidelijk om welke bestelling het gaat. En storten wij het geld terug op het moment dat we het product in nieuwstaat retour ontvangen hebben. Over het algemeen gaan hier een paar dagen overheen. 

Wat is het retouradres?

Alle retouren kunnen verstuurd worden naar onderstaand adres. We zijn geen Zalando en willen je vriendelijk vragen om de retourkosten voor eigen rekening te nemen. Op die manier hoeven we de prijzen van de producten niet onnodig te verhogen. 

Dutch Dandy BV
Fort Hinderdamstraat 47
1384 AM Weesp  
Nederland

Tip: Vermeld bij de retourzending svp het bestelnummer (links bovenaan de factuur) en de voor en achternaam. Op die manier gaat alles nog wat sneller.