Voor 15:30 besteld, zelfde werkdag verzonden
Zwarte strik van goede kwaliteit fluweel. De vlinderdas is voorgestrikt (en daarmee gemakkelijk om te doen), verstelbaar van lengte, past altijd om de hals en is gemaakt door het Nederlandse merk SirRedman.

Zwarte strik van fluweel

Groene strik van goede kwaliteit fluweel.

Groene strik van fluweel

Bordeaux rode vlinderdas van fluweel

Bordeaux rode strik van goede kwaliteit fluweel. De vlinderdas is voorgestrikt (en daarmee gemakkelijk om te doen), verstelbaar van lengte, past altijd om de hals en is gemaakt door het Nederlandse merk SirRedman.
€ 54,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU / Product nummer:
SRBOWTIE24192

Algemene informatie

Dutch Design

De Sir Redman bretels combineren minimalistisch design met robuuste details en zijn te combineren met elke outfit. Ontworpen en gemaakt in Nederland; overtuigt door kwaliteit en duurzaamheid. De perfecte accessoire voor bijzondere momenten.

Clips of lussen

U kunt de bretels met lussen OF met clips dragen, dat bepaalt u zelf. Zowel de lussen als de clips kunt u van de bretels verwijderen. Met het speciaal meegeleverde 6 knopen, naald en draad (inclusief een maattabel voor de afstand) kunt u bovendien de knopen aan de binnenkant van je broek (laten) bevestigen. Zodat u de bretels met lussen kunt dragen.


Gegevens

Meer informatie
Land van productie: Nederland
Kleur: Bordeaux
Materiaal borstzijde: Fluweel
Gewicht 50 gram
SKU / Product nummer: SRBOWTIE24192
Merk: Sir Redman
EAN barcode: 6013722055061