Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Dandy bretels

Bretels voor de dandy. Als je gevoelig bent voor welbespraaktheid en elegantie, maar zelfspot je niet vreemd is. Dan nodigen we je van harte uit bij onze collectie dandy bretels. Uitgesproken exemplaren met een mooie knipoog. Bestel ze gemakkelijk en snel online.


Dandy bretels

De dandy is helaas zeldzaam tegenwoordig maar dat maakt de dandy stijl wel nog unieker! Als jij iemand bent die zich weinig aantrekt van wat anderen vinden en lekker je eigen gang gaat dan passen de dandy bretellen die wij hebben verzameld perfect bij jou! Iemand die dandy bretels draagt heeft stijl en klasse. Verdere kenmerken van een dandy zijn zelfspot, verzorgdheid, tijdloosheid, luxe, kleurig en welbespraaktheid. Het uiterlijk is heel belangrijk voor de dandy en daar helpen de dandy bretels goed bij.

Shop hier snel en eenvoudig jouw unieke en luxe dandy bretels online!

oude dandy's

Merken met bretels voor dandy's 

Al onze grote heren bretels merken maken dandy bretels. U heeft de keuze uit drie fantastische merken. Om te beginnen hebben we de wereldberoemde en handgemaakte traditionele bretellen van Albert Thurston. Engelser dan dit wordt het niet. Het is een exclusief merk met bretels van topkwaliteit. Wil je meer weten over Albert Thurston ? Klik dan hier. Dan hebben we het populaire merk Profuomo. Profuomo bretellen zijn vakkundig gemaakt met oog voor detail. Lees hier meer over Profuomo. And last but not least, de Hein Strijker bretels: handgemaakte bretellen van uitstekende kwaliteit. Wil je meer ontdekken over het merk Hein Strijker ? Klik dan hier.

Dandy bretels in verschillende kleuren

Onze collectie Dandy bretels bestaat uit verschillende kleuren. Zo hebben we bretels met de kleuren: oranjegroenrozeblauwbruingoud, en grijs. Naast effen dandy bretels hebben we ook bretels met een opvallende print zoals ruitenstippen en strepen. Het leer (Iberisch kalfsleer of geitenleer) dat wordt gebruikt voor de bretels komen ook nog in een kleurtje, namelijk: groen, roze, bruin en zwart.

Materialen

Bretels voor dandy’s worden gemaakt van allerlei materialen, waaronder: elastiekcanvaskatoen en zijde. De materialen die worden gebruikt zijn allemaal van hoge kwaliteit en dat zie je ook terug aan de bretels.

Dandy bretellen komen voor in de prijsklassen 50 t/m 75 euro en 75 t/m 125 euro en 125 euro en meer. Voor de lengte van de bretellen is er de keuze tussen: 115 cm en 117 cm. Dan is er nog de keuze tussen smalle en brede bretels. Er kan gekozen worden voor verschillende breedtes, namelijk: 2,5 cm/3,4 cm/3,5 cm/3,6 cm/4 cm. De meeste heren bretellen worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de bretels aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt. U kunt ook kiezen voor bretellen met alleen lussen of alleen clips.

dandy mannen

Dandy bretels geschikt voor alle gelegenheden

Bretels voor dandy's zijn gewoon hartstikke vrolijk en leuk. Ze zijn daarom ook geschikt om naar meerdere gelegenheden te dragen. Denk aan een gala, een ander gaaf feest, een diner, een studenten ontgroening of een bruiloft. Het maakt dus niet uit waar je heen gaat, zolang je de bretellen maar goed met je outfit combineert!

Snel en gemakkelijk bestellen.

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.