Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Studenten bretels

Bretels voor de student. Je studententijd is leuk, maar tijdens je ontgroening bij de studentenvereniging kun je elke hulp gebruiken. We selecteerden een aantal bretels waarmee je je groenperiode en de rest van je studententijd glansrijk doorstaat. Bestand tegen grote porties brassen, bier en beuken. En niet te duur natuurlijk, want geld ligt niet voor het oprapen als student. Interesse? Bestel ze gemakkelijk en snel online.


Studenten bretels

Je studententijd is de tijd van je leven. Tijdens je ontgroening en alle andere feestjes die volgen wil je er natuurlijk goed uitzien en een indruk achter laten. Dit doe je door middel van het dragen van bretels! Wij hebben een collectie samengesteld met bretels speciaal voor studenten, gelet op het materiaal (de bretels moeten wel tegen een stootje en een glas bier kunnen) en op de prijs.

Student met bretels

Merken studenten bretels

Al onze grote heren bretels merken maken bretels voor studenten. U heeft de keuze uit drie fantastische merken. Om te beginnen hebben we de wereldberoemde en handgemaakte traditionele bretellen van Albert Thurston. Engelser dan dit wordt het niet. Het is een exclusief merk met bretels van topkwaliteit. Wil je meer weten over Albert Thurston ? Klik dan hier. Dan hebben we het populaire merk Profuomo. Profuomo bretellen zijn vakkundig gemaakt met oog voor detail. Lees hier meer over Profuomo. And last but not least, de Hein Strijker bretels: handgemaakte bretellen van uitstekende kwaliteit. Wil je meer ontdekken over het merk Hein Strijker ? Klik dan hier.

Meerdere kleuren & materialen 

Bretels voor studenten zijn er in verschillende kleuren! U heeft de keuze uit: zwartgrijsbruinroodblauw en groen. Daarnaast kunt u kiezen voor effen bretels of bretels met een printje zoals strepenruiten of stippen.

Wat betreft het materiaal waar de bretels van gemaakt zijn heeft u de keuze tussen elastiek en canvas. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en de bretels zijn gemaakt met aandacht, dit zie je dan ook terug aan de afwerking van de bretellen. Voor de bretels worden verschillende soorten leer gebruikt, waaronder hoogwaardig afgewerkt Iberisch kalfsleer en geitenleer. U kunt kiezen voor heren bretels met verschillende kleuren leer, denk aan de standaard kleuren zwart, wit en bruin maar ook aan bijvoorbeeld groen en blauw. 

Ontgroening bretellen komen voor in de prijsklassen 25 t/m 50 euro, 50 euro en meer. Voor de lengte van de bretellen is er de keuze tussen:117 cm en 120 cm. Dan is er nog de keuze tussen smalle en brede bretels. Er kan gekozen worden voor verschillende breedtes, namelijk: 2,5 cm/3,5 cm/3,6 cm. De meeste heren bretellen worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de bretels aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt. U kunt ook kiezen voor bretels met alleen lussen of alleen clips.

Studeren

Snel en gemakkelijk bestellen.

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.