Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Zakelijke bretels

Bretels voor op de zaak. Je loopt al strak in pak, dus je wilt graag serieus en professioneel overkomen. Neem dan ook eens een kijkje in onze collectie zakelijke bretels. Speciaal aangeschaft voor de ambitieuze man die een stapje harder wil. Bestel ze gemakkelijk en snel online.


Zakelijke bretels

Voor de serieuze en zakelijke man hebben we ons best gedaan een prachtige en exlusieve collectie samen te stellen met zakelijke bretels. Het is belangrijk om serieus genomen te worden op de zaak en bretels helpen hier een handje bij mee.

Koop hier nu uw zakelijke bretels voor al uw zakelijke gelegenheden online!

Zakelijke gelegenheden

Merken zakelijke bretels

Wij bieden meerdere grote merken bretels aan, deze prachtige en exclusieve merken maken de meest exclusieve zakelijke bretels. Om te beginnen hebben we de wereldberoemde en handgemaakte traditionele bretellen van Albert Thurston. Engelser dan dit wordt het niet. Het is een exclusief merk met bretels van topkwaliteit. Wil je meer weten over Albert Thurston bretels? Klik dan hier. Dan hebben we het populaire merk Profuomo. Profuomo bretels zijn vakkundig gemaakt met oog voor detail. Lees hier meer over Profuomo. And last but not least, de Hein Strijker bretels: handgemaakte bretellen van uitstekende kwaliteit. Wil je meer ontdekken over het merk Hein Strijker? Klik dan hier.

Zakelijke kleurtjes en serieuze materialen

Onze collectie zakelijke bretels bestaat uit de rustige en standaard kleuren zwart en grijs. Het zijn effen bretels. Zakelijke bretels worden van allerlei hoogwaardige materialen gemaakt.. Zo hebben we bretellen van canvas, elastiek, satijnzijde, boxcloth en Hardy Minnis wol (exclusief schapenwol uit Engeland). De materialen zijn allemaal van hoge kwaliteit en dat zie je dan ook terug aan de afwerking van de bretellen. Voor de bretels worden verschillende soorten leer gebruikt, waaronder hoogwaardig afgewerkt Iberisch kalfsleer en geitenleer. U kunt kiezen voor heren bretels met verschillende kleuren leer, denk aan de standaard kleuren zwart, wit en bruin.

Zakelijke bretellen komen voor in de prijsklassen 25 t/m 50 euro, 50 t/m 75 euro en 75 t/m 100 euro en 100 euro en meer. Voor de lengte van de bretellen is er de keuze tussen: 115 cm/117 cm/120 cm. Dan is er nog de keuze tussen smalle en brede bretels. Er kan gekozen worden voor verschillende breedtes, namelijk: 2,5 cm/3,5 cm/3,6 cm. De meeste heren bretellen worden geleverd met zes knopen, deze knopen gebruikt u om de bretels aan uw broek of pantalon vast te maken. Hier vindt uw een uitleg over hoe u dat doet. Naast knopen hebben de bretels drie leren lussen en drie glanzende rvs-clips, u mag zelf bepalen of u deze klemmetjes gebruikt. U kunt ook kiezen voor bretels met alleen lussen of alleen clips.

Bretels voor zakelijke evenementen

Snel en gemakkelijk bestellen

Surft u rustig rond op onze website en laat u informeren en inspireren door onze diverse informatiebronnen, het exclusieve assortiment en de vele foto's van de producten. Kies vervolgens de gewenste categorie, selecteer de door u gewenste specificaties en bestel uw favoriete bretels door af te rekenen met elk gewenste betaalmethode. Mochten de bretels onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u ze altijd en gemakkelijk weer retourneren. En als u nog vragen heeft dan staan we u graag te woord, te mail of te app via onze DutchDandy klantenservice.