Need some help?

PHONE: +31(0)20 261 2585

Bretels home

OMDAT WE ER VAN HOUDEN
Een eerbetoon aan de moderne dandy
Shop de collectie
 

Most populair

 

Bretels online kopen? Welkom.

Bretels specialist sinds 2007.

Als fervente dragers van bretels konden we ze nergens vinden. In de Nederlandsewinkel straat van 2007. Dus zijn we stad en land in Europa doorgereisd door op zoek naar handgemaakte bretels mooie verhalen van authentieke merken. Een paar weken later lanceerden we onze eigen Webshop: Bretels.nl. Sinds die tijd zijn we de specialist als het gaat om luxe bretels voor mannen op de Duitse en Nederlandse markt. Met het grootste aanbod van bretellen in verschillende kleuren, maten, materialen en merken uit heel Europa.

Als je komt winkelen bij de specialist dan verwacht je een ruime keuze. En die hebben we. De italiaanse flair van het merk Profuomo, het Nederlandse merk Hein Strijker en het Britse icoon Albert Thurston vormen het fundament onder ons assortiment. Daarnaast komen we ook vaak kleinere, lokale merken tegen. Bijvoorbeeld Henri Roseau uit België en Braces&Bretelle uit italië. Neus een lekker verder rond en laat je verrassen door de vele opties.

Kleurrijke paletten.

Bruiloft.

De mooiste dag van je leven is de dag waarop je als bruidegom eeuwige trouw belooft aan de vrouw of man in je leven. En samen in de echt verbonden wordt. En op de mooiste dag van je leven wil je ook dat alles perfect geregeld is en je om door een ringetje te halen het huwelijk instapt. Speciaal voor bruidegommen en bruidsparen bieden we een uitgebreide keuze luxe bretels. Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze Pinterest page met vele bruiloft foto's van shiny, happy bruidegommen en bruidsparen in kostuum, pak en smoking.

Bretels mannen.

Online bretels kopen gaat snel en gemakkelijk. Surf rustig rond op de site, selecteer de door u gewenste specificaties en betaal direct online met elk gewenste betaalmethode. Onze bretels worden wereldwijd bezorgd.

Persoonlijke service.

Contact

Vragen? Krijg ze snel en vakkundig beantwoord via de DutchDandy .

Tot snel.